Izvor: Blic, 07.Feb.2024, 16:20

Prestonica luka i rodni grad Džozefa Pulicera na tri sata vožnje? Cena smeštaja u Banji Mako od 30 evra, a evo kako možete proći jeftinije

Ako vam deluje da sve banje liče jedna na drugu, ova banja u Mađarskoj će vas razuveriti. Banja Hađmatikum u gradu Mako se izdaja svojom arhitekturom jer je banjski kompleks izgrađen u obliku glavice luka. Jasno je da je u pitanju prestonica ovog povrća, a Mako je poznat i kao rodno mesto čuvenog američkog publiciste Džozefa Pulicera. Da biste boravili ovde, smeštaj možete naći u samom gradu ili u Segedinu. Prosečna cena noćenja za dvoje je 40-45 evra, a mi smo pronašli apartmane za manje novca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U najstarijoj banji u Srbiji noćenje 15 evra: Nalazi se na samo dva sata vožnje od Beograda, a evo po čemu je jedinstvena

Izvor: Blic, 08.Feb.2024, 14:32

Niška Banja je jedno od najpopularnijih odmarališta u Srbiji. Jedna je od najstarijih banja koju Srbi vrlo rado posećuju. Cene noćenja u ovoj banji nisu visoke, čak odličan apartman može da se nađe po vrlo pristojnoj ceni.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.