Izvor: Blic, 14.Maj.2020, 16:00

Premijer Crne Gore se obratio javnosti POVODOM INCIDENATA: "Imali smo dogovor sa Amfilohijem, mi smo svoju profesionalnu i ljudsku dužnost ISPOŠTOVALI"

Premijer Crne Gore Duško Marković je kazao da je danas u obraćanju javnosti da je ova zemlja izložena "brutalnom napadu sa nesagledivim posledicima po zdravlje građana" govoreći o poslednjim događajima, demonstracijama i hapšenjima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Duško Marković: Crna Gora izložena brutalnom napadu

Izvor: Večernje novosti, 14.Maj.2020

Premijer Crne Gore rekao da je država izložena je brutalnom napadu koji može imati nesagledive posljedice po zdravlje građana Premijer Crne Gore rekao da je država izložena je brutalnom napadu koji može imati nesagledive posljedice po zdravlje građana.- Naša država izložena...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.