Izvor: Blic, 16.Maj.2019, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povoljni vremenski uslovi, Na Batrovcima se čeka 16 sati

U Srbiji jutros slaba kiša pada samo na Zlatiboru i u Sjenici, povoljniji su vremenski uslovi za vožnju nego prethodnih dana, ali će vozače i danas u pojedinim delovima zemlje povremeno pratiti otežžani uslovi vožžnje zbog moguće kišše koja pored mokrih kolovoza donosi česte odrone, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Teretnjaci na Batrovcima čekaju 12 sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2019

Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju 12 sati, saopštio je AMSS, pozivajući se na poslednje informacije Uprave granične policije...Na prelazu Šid, teretnjaci čekaju osam sati, na Horgošu pet, a na prelazima Bačka Palanka i Kelebija tri sata. Na putničkim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.