Izvor: Blic, 26.Jun.2021, 12:36

Potvrđena MAKSIMALNA KAZNA Dušanu koji je IZBO Violetu 39 puta

Apelacioni sud u Novom Sadu potvrdio je prvostepenu presudu Višeg suda u Šapcu kojom je Dušan P. (36) iz Koceljeve osuđen na 40 godina zatvora zato što je na svirep i podmukao način 13. oktobra 2019. godine ubio bivšu devojku Violetu J. (19) iz Batalaga. On je osuđen na maksimalnu kaznu za teško ubistvo po članu 114. Krivičnog zakonika, koja je bila predviđena u vreme izvršenja krivičnog dela, a nešto kasnije izmenjena u doživotnu robiju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Potvrđena maksimalna kazna Dušanu koji je izbo Violetu 39 puta: Tog dana je i umro neko njoj blizak

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021

Zločin se dogodio u Violetinoj kući u jutarnjim satima kada je Dušan, navodno došao da se pomire. Sačekao je bivšu devojku kada se vratila sa posla i kada su otišli u njenu sobu umesto pomirenja započeo krvavi pir...Apelacioni sud u Novom Sadu potvrdio je prvostepenu presudu Višeg suda u Šapcu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.