Izvor: Blic, 23.Jun.2022, 12:29

Potreban vam je novi frižider, veš mašina ili možda šporet? Izbora je zaista mnogo… Ali, mi ćemo da vam olakšamo potragu, jer svakako ćete svoju kupovinu obaviti – UPRAVO OVDE

Ako postoji godišnje doba tokom kojeg ne možemo zamisliti svoj život bez frižidera, to je svakako leto. Zato je zaista dramatična situacija kada vaš stari prestane da radi kako bi trebalo ili se skroz pokvari. Isto tako, leti se mnogo češće presvlačimo, pa je još uređaj bele tehnike bez kog nikako ne možemo – veš mašina. S druge strane, iako se tokom letnjih meseci trudimo da što manje kuvamo i pečemo, već pre svega da konzumiramo sveže namirnice koje su i zdravije, mnogi ovaj period u godini iskoristiće za renoviranje kuhinje. A to podrazumeva i – novi samostojeći šporet ili ugradne setovi za kuvanje i pečenje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.