Posetite Toskanu sa portalom Superodmor i uštedite 30 evra po osobi

Izvor: Blic, 19.Sep.2015, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posetite Toskanu sa portalom Superodmor i uštedite 30 evra po osobi

Prelepa Toskana inspirisala je brojne umetnike, a inspirisaće i vas ako je posetite u oktobru sa portalom Superodmor.

Poseta Italiji nikada nije bila povoljnija. Samo sa portalom Superodmor možete provesti dva noćenja u Montekatini Termama u periodu od 15. oktobra za samo 99 evra po osobi!

Ako napravite upit danas, uštedećete 30 evra po osobi, jer je stara cena ovog aranžmana 129 po putniku. U cenu je uračunat i autobuski prevoz. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

oskana je jedna od 20 regija Italije i nalazi se u njenom središnjem delu. Glavni grad je Firenca, a ostali značajni gradovi su Piza, Livorno, Prato, Sijena, Luka… Toskana je poznata i po zaštićenim predelima i po velikom broju očuvanih starih gradova, zbog čega se na njenom tlu nalazi nekoliko mesta stavljeno na spisak baštine UNESKO-a.

Pogledajte ostale ponude portala Superodmor klikom OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.