Izvor: Blic, 15.Apr.2023, 09:01

Pogledajte na "Blic televiziji" kako je Miloš Biković dočarao lik bogatog i bahatog momka koji je dobio lekciju pravih vrednosti iz života

Film “Sluga” sa Milošem Bikovićem brzinom svetslosti postao je najgledanija komedija u istoriji ruske kinematografije. Biković glumi glavnog junaka Grigorija, raskalašnog klinca koji je toliko ušuškan u lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“, sve dok njegov otac ne preduzme radikalne mere i iscenira saobraćanu nesreću iz koje će se njegov sin probuditi u prošlosti. Komediju možete da pogledate danas na "Blic televiziji". Na MTS kanalu 115 u večernjem terminu uživajte u ulogama Foresta Vitakera, Robina Vilijamsa, Kevina Kostnera i ostalih holivudskih zvezda.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nedelja na "Blic televiziji": Pljačkaš posle amezije i sedam godina u zatvoru pokušava da pobegne detektivu koga glumi Silvester Stalone

Izvor: Blic, 16.Apr.2023, 08:31

Vikend uživanje uz "Blic televiziju" se nastavlja i u nedelju! Maraton serija i filmova moći ćete da gledate već uz jutarnju kafu, posle čega slede zabavne emisije koje donose novosti iz sveta poznatih! Na MTS kanalu 115 u večernjem terminu pogledajte fimove sa Silvestrom Staloneom i Timom Rotom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.