Izvor: Blic, 29.Sep.2023, 04:44

Počela "pomama" za jesenjim aranžmanima! Na ovoj planini traži se mesto više, a nije ni Zlatibor, ni Divčibare: Tu je na tri sata od Beograda, a priroda više nego "san"

Leto je kalendarski prošlo, ali lepo vreme nam omogućava da planiramo kratka jesenja putovanja. Mnogi jesen zamišljaju u nekom evropskom gradu u "old money" stilu, dok oni koji žele da preostali odmor iskoriste u Srbiji, ipak najčešće biraju kraljicu Zapadne Srbije - Taru - koja može da parira Evropi. Jesenji aranžmani se na ovoj srpskoj planini mogu naći u proseku za 30 evra po noćenju, a oni koji imaju sreće mogu to naći i po ceni za 18 evra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.