Izvor: Blic, 17.Okt.2019, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pedofil je zaveo devojčicu (14), a onda prepešačio 500 kilometara da bi spavao s njom, ali tamo da je sačekalo ŠTA JE ZASLUŽIO

Američka policija uhapsila je 32-godišnjeg muškarca iz Indijane koji je prepešačio 570 kilometara da bi spavao sa 14-godišnjom devojčicom. Čim je stigao na odredište, grad Ninu, u Viskonsinu, umesto devojčice "Kajli", čekala ga je policija, koja ga je odmah uhapsila. Tinejdžerka "Kajli", s kojom je pedofil sve vreme komunicirao, zapravo je bio policajac iz Okruga Vinebago, u Viskonsinu, pripadnik specijalne jedinice za borbu protiv zločina nad decom posredstvom interneta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PEDOFIL ZAVEO DEVOJČICU PREKO INTERNETA, PA JE PEŠAČIO 570 KILOMETARA DO NJENE KUĆE: Hteo je spava sa njom, a tamo ga je sačekala policija! (FOTO)

Izvor: Kurir, 18.Okt.2019, 09:29

Američka policija uhapsila je 32-godišnjeg muškarca Tomija Lija Dženkinsa iz Indijane koji je prepešačio 570 kilometara da bi spavao sa 14-godišnjom devojčicom. Čim je stigao na odredište, grad Ninu, u Viskonsinu, umesto devojčice "Kajli", čekala ga je policija, koja ga je odmah uhapsila. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.