PEDOFIL ZAVEO DEVOJČICU PREKO INTERNETA, PA JE PEŠAČIO 570 KILOMETARA DO NJENE KUĆE: Hteo je spava sa njom, a tamo ga je sačekala policija! (FOTO)
Foto: Profimedia

stigla ga je pravda

PEDOFIL ZAVEO DEVOJČICU PREKO INTERNETA, PA JE PEŠAČIO 570 KILOMETARA DO NJENE KUĆE: Hteo je spava sa njom, a tamo ga je sačekala policija! (FOTO)

Planeta -

Američka policija uhapsila je 32-godišnjeg muškarca Tomija Lija Dženkinsa iz Indijane koji je prepešačio 570 kilometara da bi spavao sa 14-godišnjom devojčicom. Čim je stigao na odredište, grad Ninu, u Viskonsinu, umesto devojčice "Kajli", čekala ga je policija, koja ga je odmah uhapsila.

Tinejdžerka "Kajli", s kojom je pedofil sve vreme komunicirao, zapravo je bio policajac iz Okruga Vinebago, u Viskonsinu, pripadnik specijalne jedinice za borbu protiv zločina nad decom posredstvom interneta.

Kako prenose mediji, neimenovani muškarac je početkom oktobra počeo da razmenjuje poruke sa "Kajli" iz Viksonsina, između ostalog, i na Fejsbuku. Tražio je da se slika naga i pravio planove za seks sa njom. Više puta ju je zvao da dođe u Indijanu, a pošto je ona to odbila, pitao je da li on može da dođe kod nje, što je ona potvrdila.

Pedofil je tada krenuo na put, i to pešice. Usput joj je obaveštavao dokle je stigao.

"Javiću ti kad stignem. Još 108 sati peške do Nine", napisao joj je i poslao svoje fotografije i slike okoline.

Navodno je sa njom stalno razgovarao o seksu, a desetog oktobra joj je napisao da mu je neko kupio kartu i da uskoro stiže u "njen" grad. Čim je stigao u Ninu, lokalna policija i pripadnici Federalnog istražnog biroa uhapsili su ga.

Optužen je da je koristio kompjuter kako bi naveo maloletnicu na seksualne odnose, za šta je zaprećena kazna zatvora od najmanje deset godina, ali mogao bi da bude osuđen i na doživotnu robiju.

Kurir.rs/Stern.de

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track