Izvor: Blic, 08.Apr.2024, 18:08

Pacijent medicinsku sestru UHVATIO ZA ZADNJICU, usledio haos u bolničkoj sobi u Sokobanjskoj: "Platićeš mi za ovo! Hoćeš da te bijem, da ti j..em mater?!" (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavilo se nekoliko snimaka nastalih u beogradskoj Klinici za rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović", poznatijoj kao Sokobanjska, na kojem se vidi kako sestra viče i psuje pacijenta, čak mu preti da će da ga bije i da neće da prohoda. Međutim, kako se ispostavilo, sve ovo uledilo je nakon što ju je pacijent pipkao, odnosno uhvatio za zadnjicu i neprimereno se ponašao prema njoj. U jednom trenutku, na snimku koji je osvanuo na TikToku i na X mreži (bivši Tviter), čuje se i šamar.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"PLATIĆEŠ MI ZA OVO!" Pacijent medicinsku sestru UHVATIO ZA ZADNJICU a onda je usledio HAOS - Neviđena scena u POZNATOJ klinici (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2024

Na društvenim mrežama pojavilo se nekoliko snimaka nastalih u beogradskoj Klinici za rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović", na kojem se vidi kako sestra viče i psuje pacijenta, čak mu preti da će da ga bije i da neće da prohoda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.