Izvor: Blic, 10.Jun.2020, 15:22

"PUTOVANJE JE VELIKI RIZIK" Dr Tiodorović o odlasku na more, pravilima i ko i tokom leta mora da nosi MASKE I RUKAVICE

Epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio je danas da je situacija u Nišu mirna, kao i da je nalaz studenta iz tog grada negativan. Govoreći o letovanju, kaže da treba da se putuje samo ako ste zdravi, ne samo u odnosu na ovaj virus, nego uopšte i dodao da će i u toku leta biti sporadičnih slučajeva.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tiodorović: Nalaz studenta iz Niša negativan, situacija mirna

Izvor: B92, 10.Jun.2020

Epidemiološka situacija u Nišu je mirna, rekao je danas epidemiolog Branislav Tiodorović...Dodao je i da je test na koronavirus kod studenta za koga je prethodno objavljeno da je zaražen pokazao da je nalaz negativan...On je rekao da bi najosetljivija populacija trebalo i u narednim danima, odnosno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.