Izvor: Blic, 14.Jun.2021, 11:56

PUKLI JOJ SILIKONI, PALA SA TERASE I PRELEŽALA KORONU Pevačica prošla kroz pakao u 2020. i poručila: "Najgore mi je što je sin gledao"

Pevačici Jeleni Kostov 2020. godina nimalo nije ostala u lepo sećanju. Prvo je imala problem sa implantima zbog čega je završila na operacionom stolu, nakon čega je dobila koronu, koja je trajala dva meseca, a zatim je pala sa terase u vikendici na Goliji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NAŠA PEVAČICA IMALA NESREĆU! PUKLI JOJ SILIKONI, a onda preživela STRAVIČAN pad sa visine i IZLOMILA SE

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021

Težak period!..Pevačica Jelena Kostov neretko je isticala da je 2020. godina bila najgora kako za ceo svet, tako i za nju. Ona je prvo imala problema sa silikonskim implantima koji su joj pukli, dobila je koronavirus, a onda je na planini pala sa terase visoke tri metra i polomila sedalnu kost...Mesecima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.