Izvor: Blic, 03.Maj.2023, 09:52

PUCNJAVA U OSNOVNOJ ŠKOLI NA VRAČARU Dečak (14) ubio čuvara, ranjeno najmanje četvoro učenika i nastavnica, policija ga uhapsila

U Osnovnoj školi na "Vladislav Ribnikar" na Vračaru jutros oko 8 časova došlo do pucnjave. Prema do sada poznatim informacijama, pucao je dečak, 14. godina, ubijen je radnik obezbeđenja, a ranjeno je najmanje četvoro učenika, kao i jedna nastavnika. Učenik je uhapšen.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznato stanje dece ranjene u školi na Vračaru

Izvor: B92, 03.Maj.2023

U pucnjavi, koja se dogodila jutros u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar ubijen je čuvar, a petoro učenika je, prema prvim informacijama, povređeno.

Nastavak na B92...

POTVRĐENO: Ubijeno osmoro dece u školi na Vračaru

Izvor: B92, 03.Maj.2023

Dečak (14) pucao je u školi "Vladislav Ribnikar" i ubio osmoro dece i radnika obezbeđenja, saopštio je MUP...Sedmak je upao na čas istorije i počeo da puca na đake, kako je potvrđeno za B92.net...Jedno dete je već na operacionom stolu. Ono ima povrede glave i životno je ugroženo...Drugo dvoje...

Nastavak na B92...

Učenik u školu ušao sa šest punih šaržera

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Maj.2023

BEOGRAD - Učenik koji je jutros pucao u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i tom prilikom ubio čuvara, a ranio i ubio više učenika i nastavnika, ušao je u školu sa pet punih šaržera.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Premijer Severne Makedonije Dimitar Kovačevski izrazio saučešće

Izvor: Danas, 03.Maj.2023

Premijer Severne Makedonije Dimitar Kovačevski izrazio je saučešće Srbiji povodom tragedije u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je danas jedan učenik ubio osmoro đaka i čuvara, a ranio još šestoro učenika i nastavnicu.

Nastavak na Danas...

''ONA JE ZA MENE HEROJ'' - Potez učiteljice za vreme PUCNJAVE U ŠKOLI NA VRAČARU sve ostavio bez teksta

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023

Srbija je zanemela pred stravičnim događajem...Pred nezapamćenom tragedijom u istoriji zemlje, koja se danas desila u OŠ ''Vladislav Ribnikar'', zanemela je cela Srbija...Dečak od 14 godina pucao je u svoje vršnjake, nastavnicu i školskog čuvara. U krvavom piru koji dogodio u srpskoj prestonici,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.