Izvor: Blic, 08.Feb.2023, 23:45

PUCNJAVA KOD SUBOTICE Dve osobe povređene u sukobu migranata

Nedaleko od Majkinog salaša u Subotici večeras oko 20 sati sukobila se grupa od dvadesetak migranata. Bilo je povređenih iz vatrenog oružja, ali brzom intervencijom policije sprečene su teže posledice. Jedan deo migranata je priveden, dok je drugi deo prebačen u prihvatni centar, navodi Subotica.com.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krvavi sukob migranata kod Subotice: Više ranjenih iz vatrenog oružja - jedna grupa privedena, druga u prihvatnom centru!

Izvor: 24sedam.rs, 08.Feb.2023

"Situacija je brzom intervencijom policije stavljena pod kontrolu", kaže Bojan Šoralov, načeknik Severnobačkog okruga

Nastavak na 24sedam.rs...

Sukob migranata kod Subotice; MUP: Povređena dva Sirijca

Izvor: B92, 09.Feb.2023, 08:09

Subotica -- Dva sirijska državljanina povređena su vatrenim oružjem u sukobu grupa migranata iz Sirije i Avganistana kod šume Tresetište u blizini Palića, potvrdio je MUP...Do sukoba je došlo juče oko 18:30 a povređeni sirijski državljani zbrinuti su u bolnici u Subotici...Policija je pokrenula...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.