Izvor: Blic, 19.Okt.2023, 08:48

"PSIHIJATRIJSKO VEŠTAČENJE JE ZAČUĐUJUĆE" Tužilaštvo predložilo 20 godina zatvora Urošu Blažiću, advokat oštećenih: "Porodice su zadovoljne optužnicom"

Više javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je juče, 18. oktobra u 10 sati optužnicu protiv Uroša Blažića zbog sumnje da je 4. maja u selima Malo Orašje i Dubona ubio 9, a ranio 12 osoba. Optužnicom se Blažiću na teret stavlja teško ubistvo za koje je zaprećena kazna zatvora od 20 godina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Počelo suđenje za ubistvo Hamidovića, glavni pretres 29. novembra

Izvor: SandzakPress.net, 19.Okt.2023

  Pred Višim sudom u Novom Pazaru danas je, održavanjem pripremnog ročišta, počelo suđenje Emrahu Latoviću (28) iz Sjenice, okrivljenom da je u avgustu 2021. godine u centru te opštine ubio Edina Hamidovića (48). Glavni pretres, tokom kojeg će biti izneti dokazi i saslušani svedoci, počeće...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.