Izvor: Blic, 01.Jul.2023, 09:22

PROPAO PLAN PORODICE DEČAKA UBICE Hteli da rasprodaju imovinu i napuste zemlju, a onda su im izrečene 4 ZABRANE

Nakon što je dečak ubica ubio devetoro vršnjaka i čuvara škole "Vladislav Ribnikar" pojavile su se spekulacije da porodica dečaka ubica ima četiri mogućnosti - preseljenje cele porodice ili makar njenog dela u inostranstvo, promena identiteta i ostanak u Srbiji i ona najmanje realna - ostanak u Srbiji i život po starom. Međutim, četiri mogućnosti im u "vodu bacaju" četiri zabrane koje su im izrečene.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RASPRODAJA IMOVINE I BEG IZ ZEMLJE SPREČENI: Porodici dečaka ubice izrečene 4 zabrane

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023

Porodica dečaka ubica suočena sa četiri zabrane: Planovi za preseljenje i promenu identiteta u zastoju...Otac i majka dečaka-ubice su pokušali da se reše svoje imovine prenošenjem ili poklanjanjem rođacima. Međutim, majka je zatim pokušala da napusti zemlju, ali je zaustavljena od strane policije...Raspolaganje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.