Izvor: Blic, 28.Avg.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIZNALA SVE Saslušana majka koja je ostavila bebu u kontejneru, preti joj od 10 do 40 godina robije

Beograđanka Mirjana G. (33) danas je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu priznala da je svoju tek rođenu bebu u ponedeljak ostavila u kontejneru u blizini svog stana u Žarkovu, nakon čega je tužilaštvo predložilo sudu da joj se odredi pritvor.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majka priznala da je ostavila bebu u kontejneru

Izvor: B92, 28.Avg.2019

G. M. (33) je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu priznala da je svoju tek rođenu bebu ostavila u kontejneru pored svog stana u Žarkovu...Nakon toga je tužilaštvo predložilo sudu da joj se odredi pritvor...Ona je tužilaštvu iznela svoje razloge za takav postupak, a veštačenja...

Nastavak na B92...

PRIZNALA Određen pritvor majci koja je ostavila bebu u kontejneru, preti joj od 10 do 40 godina robije

Izvor: Blic, 28.Avg.2019

Beograđanka Mirjana G. (33) danas je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu priznala da je svoju tek rođenu bebu u ponedeljak ostavila u kontejneru u blizini svog stana u Žarkovu. Njoj je nakon toga Viši sud u Beogradu odredio pritvor do 30 dana.

Nastavak na Blic...

Lekari o stanju bebe koju je majka bacila u kontejner

Izvor: Večernje novosti, 28.Avg.2019

U tužilaštvu saslušana Mirjana G. (33) zbog sumnji da je pokušala da ubije novorođenče. Dečak i dalje na odeljenju neonatologije u klinici u Tiršovoj, u dobrom je zdravstvenom stanju BEOGRAĐANKA Mirjana G. (33) priznala je u sredu na saslušanju u Višem tužilaštvu da...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.