Izvor: Blic, 15.Feb.2024, 16:32

PRIVEDEN PA PUŠTEN POTPREDSEDNIK POKRETA MIKIJA ALEKSIĆA Policija zaustavila Miloša Pavlovića na putu za Zlatibor iz ovog razloga, evo šta se dalje dešavalo

Miloš Pavlović, potpredsednik Narodnog pokreta Srbije, uhapšen je danas u okolini Užica na putu ka Zlatiboru, saopštio je Narodni pokret Srbije. U MUP objašnjavaju da je zaustavljen zbog korišćenja mobilnog telefona tokom vožnje, da je utvrđeno da za njim postoji potraga iz Beograda, i da mu je u službenim prostorijama PU Užice uručen poziv, nakon čega je pušten.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Pavlović zaustavljen zbog korišćenja telefona tokom vožnje, a potom pušten iz policijske stanice

Izvor: Danas, 15.Feb.2024

Miloš Pavlović, potpresednik Narodnog pokreta Srbije zaustavljen je na putu Užice-Zlatibor, jer je koristio mobilni telefon tokom vožnje, saopštio je MUP.

Nastavak na Danas...

MUP o privođenju Pavlovića: Zaustavljen jer je telefonirao u vožnji

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Feb.2024

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Miloš Pavlović ranije danas "doveden" u prostorije Policijske uprave u Užicu pošto je tokom saobraćajne kontrole, utvrđeno da je za njim raspisana potraga.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.