Izvor: Blic, 14.Jun.2023, 16:38

PREVARIO RODITELJE BOLESNIH MALIŠANA Nudio im pomoć, pa im uzeo novac sa platnih kartica i oštetio ih za 1,5 miliona dinara: Danas osuđen na 5 godina robije!

Muškarac D.Đ. osuđen je danas na 5 godina zatvora pred Višim sudom u Beogradu po optužbama da je je prevario troje roditelja dece koja su korisnici jedne humanitarne organizacije i prisvojio skoro milion i po dinara!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Osuđen muuškarac zbog prevare roditelja dece korisnika fondacije "Budi human"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2023

Viši sud u Beogradu danas je po optužnici Posebnog javnog tužilaštva za borbu protiv visokotehnološkog kriminala osudio D.Đ. na jedinstvenu kaznu zatvora od pet godina jer je od roditelja čija su deca korisnici fondacije "Budi human" prevarom uzeo skoro 1,5 miliona dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.