Izvor: Blic, 05.Apr.2019, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESUDA ZA UBISTVO SLAVKA ĆURUVIJE Osuđeni ukupno na 100 godina robije! Markoviću i Radonjiću 30 godina, a Romiću i Kuraku po 20! (VIDEO)

Specijalni sud u Beogradu osudio je danas na maksimalne zakonske kazne od po 30 i 20 godina zatvora četvoricu optuženih pripadnika nekadašnjeg Resora državne bezbednosti zbog ubistva vlasnika i novinara "Dnevnog telegrafa" Slavka Ćuruvije, 11. aprila 1999. godine. Ubice Ćuruvije osuđene su ukupno na 100 godina robije! Marković i Radonjić osuđeni su na po 30 godina zatvora, a Romić i Kurak na po 20 godina robije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRESUDA O UBISTVU SLAVKA ĆURUVIJE: Čak 20 godina se čeka rešenje misterije ubistva novinara! (FOTO)

Izvor: Kurir, 05.Apr.2019

Optuženi za ubistvo Slavka Ćuruvije stigli su u Specijalni sud gde će im danas biti izrečena prvostepena presuda.

Nastavak na Kurir...

Novinarska udruženja poručila da je neophodno da se pronadju i nalogodavci ubistva Ćuruvije

Izvor: Beta, 05.Apr.2019

Predstavnici novinarskih udruženja pozdravili su danas presudu za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije i izrazili nadu i očekivanja da će one biti potvrdjene u drugostepenom postupku, ali su upozorili da nalogodavci tog ubistva nisu otkriveni.Predsedenik Komisije za istraživanje ubistva novinara Veran...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.