Izvor: Blic, 03.Dec.2022, 15:38

"PREKRŠENE ZAKONSKE NORME" Surlić: Najnoviji potezi Kurtija uvertira za novu krizu

Docent Fakulteta političkih nauka u Beogradu Stefan Surlić ocenjuje da najnoviji potezi Aljbina Kurtija, poput imenovanja Nenada Rašića za ministra, predstavljaju uvertiru za još jednu veliku krizu na KiM, iako je, kako kaže, delovalo da će se tenzije nakon sporazuma u Briselu smanjiti i da će Priština započeti sa formiranjem ZSO.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Grubješić: Kurtijevi potezi očekivani, ali ne znači da su racionalni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2022

Potpredsednica Centra za spoljnu politiku Suzana Grubješić ocenjuje da su najnoviji potezi Aljbina Kurtija, poput imenovanja Nenada Rašića za ministra, nakon izlaska Srba iz prištinskih institucija očekivani, ali da to ne znači da su racionalni i da doprinose miru i stabilnosti...Nažalost, svakim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.