Izvor: Blic, 30.Mar.2023, 08:00

"PREKJUČE MI JE REKAO DA GA SAHRANIM KOD MAJKE U GROB" Potresne reči supruge vozača autobusa koji je umro za volanom u Žarkovu

Potresan je bio prizor u sredu uveče na mestu gde je stajao autobus GSP-a sa linije 56 u kom je preminuo vozač Ž. M. (59). Do autobusa u kom je proveo poslednje trenutke života stigla je porodica vozača. Usred pitanja na koja nije bilo odgovora, supruga se na kratko onesvestila. Slabu utehu pružala je činjenica da je uspeo da skrene autobus ka auto-placu u Trgovačkoj ulici u beogradskom naselju Žarkovo i da, najverovatnije zahvaljujući prisebnosti, spreči da dođe do veće tragedije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.