Izvor: Blic, 29.Mar.2023, 21:46

"MOJ OTAC JE SKORO 30 GODINA VOZIO NA OVOJ LINIJI, DAN BOLOVANJA NIJE IMAO" Potresne scene na mestu nesreće u Žarkovu, žena i ćerke kroz suze dozivaju poginulog vozača

Vozač autobusa Života M. (59) umro je večeras dok je bio za volanom autobusa na liniji 56. Autobus je, nakon što je vozaču pozlilo udario u nekoliko vozila, a onda se zakucao u ogradu. Na mesto nesreće ubrzo je stigla i njegova porodica: supruga i ćerke koje su plakale i dozivale ga.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"GOVORIO JE DA BI VOLEO DA UMRE U AUTOBUSU" Potresna ispovest ćerke vozača autobusa koji je preminuo tokom vožnje: "Poslednjih dana mi je pričao da ga hvata neka jeza, da mu je hladno i da je umoran"

Izvor: Blic, 30.Mar.2023, 14:58

"Imala sam običaj, još dok sam bila mala, da ga poljubim pre odlaska na posao. Juče mi je rekao : "Neka poljubićeš me kad se vratim", priča ćerka Živote Mitrovića (59) koji je preminuo juče dok je vozio autobus na liniji 56.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.