Izvor: Blic, 09.Dec.2022, 19:04

"PREGOVORI BEOGRADA I PRIŠTINE DA SE UBRZAJU" Visoki zvaničnik Vlade SAD za "Blic" televiziju govori o gorućim temama: Nešto što je bilo predstavljeno na početku, ne mora da bude nužno i na kraju (VIDEO)

Nakon oružanih incidenata u opštinama na severu Kosova, američki ambasador u Prišitini Džefri Hovenijer, osudio je nasilje i jasno rekao da ne treba da bude izbora u četiri srpske opštine. Takođe, bliži se i 12. decembar - poseta specijalnog izaslanika SAD za Zapadni Balkan Gabrijela Eskobara, sa kojim u region stiže i visoki zvaničnik Vlade SAD, savetnik američkog državnog sekretara Derek Šole.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ESKOBAR I ŠOLE USKORO DOLAZE U BEOGRAD "Poseta predstavlja uobijačajene konsultacije"

Izvor: Blic, 09.Dec.2022

Zamenik pomoćnika državnog sekretara, specijalni izaslanik predsednika SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar i savetnik Stejt departmenta Derek Šole posetiće Beograd 13. decembra, rečeno je Tanjugu u Ambasadi SAD.

Nastavak na Blic...

Naslovne strane za subotu, 10. decembar 2022. godine

Izvor: Beta, 10.Dec.2022, 11:37

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 10. decembar 2022. godine pišu o situaciji na severu Kosova, Medjunarodnom danu ljudskih prava i drugim političkim i društvenim temama.ALO - List na naslovnoj strani najviše piše o dešavanjima na severu Kosova.BLIC - "Amerika želi...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.