Izvor: Blic, 03.Jul.2023, 22:28

"PRAVI VUK KONAČNO STIGAO U GRAD" Amerika u šoku zbog Desantisove nadrealne kampanje, poredi sebe sa filmskim herojima, a ni vampirski zubi mu ne manjkaju

Prvi put su američki politički centar i levica počeli da zaziru od Rona Desantisa kao mogućeg budućeg predsednika Sjedinjenih Država nego od Donalda Trampa kada je tokom zvaničnog objavljivanja njegove kandidature postalo jasno da će se aktuelni (i uspešni) guverner Floride pozicionirati desno od Trampa, i to toliko desno da će bivši predsednik izgledati kao lažni prebeg od demokrata, koji se sasvim slučajno našao u redovima republikanaca.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.