Izvor: Blic, 12.Dec.2023, 01:40

POTONUO SPLAV U SMEDEREVU Gosti uspaničeno vrište i beže kroz vodu koja nadire: Večeras bilo svečano otvaranje (VIDEO)

Jezivi snimci splav u Smederevu na Dunavskom Keju koji tone, pojavili su se večeras na društvenim mrežama. Na njima se vidi kako gosti u panici beže na obalu, dok voda iz minuta u minut sve više nadire u splav.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPLAV KOJI JE POTONUO U SMEDEREVU KAO UKLET Gosti u panici vrištali i bežali, a prošlog leta ovde se desila JOŠ GORA NESREĆA (VIDEO)

Izvor: Blic, 12.Dec.2023

Splav u Smederevu, na Dunavskom Keju, noćas je potonuo dok su na njemu bili gosti koji su stigli na svečano otvaranje! Na društvenim mrežama pojavili su se stravični snimci na kojima se vidi kako mahom mladi ljudi beže u strahu da ne završe u ledenoj vodi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.