Izvor: Blic, 13.Okt.2023, 20:51

"POSTOJI VEZA IZMEĐU NAPADA I RATA U IZRAELU" Francuska podigla bezbednosnu uzbunu na najviši nivo nakon ubistva nastavnika (VIDEO)

Francuska je podigla bezbednosnu uzbunu na najviši nivo, nakon smrti nastavnika izbodenog nožem u srednjoj školi, izjavio je danas francuski ministar unutrašnjih poslova Žerald Darmanin za "TF1".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Francuska u strahu od radikalnih islamista: Bezbednosna uzbuna na najvišem nivou

Izvor: B92, 13.Okt.2023

Francuska je podigla bezbednosnu uzbunu na najviši nivo, izjavio je danas francuski ministar unutrašnjih poslova Žerald Darmanin za TF1...On je rekao da "bez sumnje" postoji veza između napada nožem u Arasu i situacije na Bliskom istoku između Izraela i Hamasa, preneo je BFM TV..."Prema našim...

Nastavak na B92...

Francuski ministar: Napad u školi ima veze sa situacijom na Bliskom istoku

Izvor: Danas, 13.Okt.2023

Francuska je podigla bezbednosnu uzbunu na najviši nivo, izjavio je francuski ministar unutrašnjih poslova Žerald Darmanin za TF1.  

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.