Izvor: Blic, 30.Okt.2023, 14:22

POSLOVANjE NIS GRUPE U DEVET MESECI 2023. GODINE: Ostvarene investicije od 21,9 milijardi dinara

U periodu januar-septembar 2023. godine NIS grupa je nastavila sa realizacijom planiranog investicionog ciklusa. U kapitalne projekte uloženo je 21,9 milijardi dinara, što je 80 odsto više u odnosu na ulaganja iz istog perioda prošle godine. Najviše sredstava uloženo je u oblast istraživanja i proizvodnje nafte i gasa, u dalju modernizaciju Rafinerije nafte Pančevo, kao i u razvoj maloprodajne mreže. Pored investicionog zamaha, uspešno je ostvaren i drugi prioritet NIS grupe - zadržana je stabilnost na domaćem tržištu koje je uredno snabdeveno svim vrstama naftnih derivata.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poslovanje NIS grupe u devet meseci 2023. godine

Izvor: Vostok.rs, 30.Okt.2023

 . U periodu januar-septembar 2023. godine NIS grupa je nastavila sa realizacijom planiranog investicionog ciklusa. U kapitalne projekte uloženo je 21,9 milijardi dinara, što je 80 odsto više u odnosu na ulaganja iz istog perioda prošle godine. Najviše sredstava uloženo je u oblast istraživanja...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.