Izvor: Piplmetar.rs, 13.Mar.2024, 21:30

Tri egipatska pravoslavna monaha ubijena u napadu na manastir

13/03/24 | 20:05
 ≫ 
20:09


M. P.

Tri egipatska pravoslavna monaha ubijeni u napadu na manastir
Foto: Profimedia/AFP

Tri egipatska monaha koji pripadaju Koptskoj pravoslavnoj crkvi smrtno su izbodena nožem u napadu na manastir u Južnoj Africi, a osumnjičeni 35-godišnji muškarac je uhapšen, saopštila je danas policija.
Monasi su ubijeni u utorak u manastiru Svetog Apostola Marka i Svetog Samuila Ispovednika u Kulinanu, gradu istočno od prestonice Pretorije. Četvrta osoba je pretučena gvozdenom šipkom pre nego...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U napadu na manastir ubijena tri pravoslavna monaha

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Mar.2024

KULINAN - ​Tri egipatska monaha koji pripadaju Koptskoj pravoslavnoj crkvi smrtno su izbodena nožem u napadu na manastir u Južnoj Africi, a osumnjičeni 35-godišnji muškarac je uhapšen, saopštila je policija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.