Izvor: Blic, 09.Apr.2023, 10:44

POJEFTINILA CENA DNEVNE KARTE! Šapić do detalja pojasnio promene u cenovniku za gradski prevoz: Evo kada kreće novi sistem naplate

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić najavio je da će već u maju početi sa novim sistemom naplate karata. Kako je istakao sve promene koje uvodi u sistem odnosiće se na to da cene karata budu jeftinije. Kako je nedavno rekao, cena dnevne karte po novom sistemu bila bi 200 dinara, a ovoga jutra gradonačelnih Beograda na "Prvoj" ističe da će dnevna karta sada iznositi 120 dinara, tj. jedan evro.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šapić: Tokom maja novi sistem naplate karata, kazne za neplaćanje ostaće nepromenjene

Izvor: Danas, 09.Apr.2023

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da će novi sistem naplate karata sa gradski prevoz započeti tokom maja, a da će kazne za neplaćanje prevoza ostati nepromenjene.

Nastavak na Danas...

Ovo su nova pravila u GSP-u: Gradonačelnik detaljno objasnio novi sistem naplate VIDEO

Izvor: B92, 09.Apr.2023

Za gradski prevoz novi sistem naplate - menjaju se cene, karte će se kupovati sms-om, neće biti kontrolori već će karte kontrolisati takozvani "Beli".

Nastavak na B92...

GSP dnevna karta biće još jeftinija! Gradonačelnik Šapić obradovao Beograđane! Od maja kreće novi sistem

Izvor: 24sedam.rs, 09.Apr.2023

Dodao je da ono što može da kaže do momenta dok ovo ne postane zvanično jeste da cene mogu da idu samo na dole

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.