Izvor: Blic, 11.Feb.2024, 15:47

POJAVIO SE JEZIV SNIMAK UBISTVA NUSRETA? Osumnjičeni ubadao žrtvu u kolima, pa onda hladnokrvno otišao da pije vodu (VIDEO)

U velikoj policijskoj akciji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su troje osoba u vezi sa brutalnim ubistvom dvadesetosmogodišnjeg Nusreta Destanovića iz Tutina. Među uhapšenima je E. Dž. (18) iz Sjenice, osumnjičen za teško ubistvo u saizvršilaštvu, kao i Elvis Hrnjak (40) iz Novog Pazara, optužen za pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISPLIVAO SNIMAK UBISTVA NA PEŠTERU! Kamere otkrile i šta je KRVNIK radio odmah posle ZLOČINA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024

Pre zločina poslao preteće poruke...U javnost su dospela dva video snimka koja prikazuju ključne trenutke koji su prethodili tragičnom ubistvu muškarca u Tutinu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su tri osobe u vezi sa ovim brutalnim ubistvom dvadesetosmogodišnjeg...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Zukorlić na Parlamentarnom slušanju u Ujedinjenim nacijama posvećenom rješavanju sukoba i mirnoj budućnosti

Izvor: SandzakPress.net, 11.Feb.2024

U jeku tragičnog događaja koji je potresao Sandžak, oglasio se otac Selim Zečević-Ahmetovićem, otac glavnog osumnjičenog za ubistvo dvadesetosmogodišnjeg Nusreta Destanovića iz Tutina. U velikoj policijskoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapšene su tri osobe povezane...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.