Izvor: Blic, 08.Jul.2023, 18:51

POHAPŠENI U PAPUČAMA Policija objavila dramatičan snimak hapšenja ubice maskiranog u dostavljača hrane i njegovih zaverenika: Drže ih na nišanu dok ih izvlače iz automobila (VIDEO)

Četiri osobe uhapšene su zbog ubistva Milana Jorovića koje se dogodilo krajem juna u Zemunu. Kako se može videti u snimku koji je objavila policija, ubica koji je bio maskiran u dostavljača hrane i njegovi saučesnici uhapšeni su u papučama, a policajci su ih izvlačili iz automobila i obarali na pod dok su im stavljali lisice.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DRŽE IH NA NIŠANU DOK IH IZVLAČE IZ AUTOMOBILA: Ovako su popadali osumnjičeni za svirepo ubistvo u Zemunu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023

Četiri osobe uhapšene su zbog ubistva koje se dogodilo krajem juna u Zemunu...Kako je saopštio MUP, efikasnom akcijom uhapsili su četvoricu mladića koji se sumnjiče da su izvršili krivično delo teško ubistvo nad tridesetogodišnjim muškarcem 21. juna ove godine u Zemunu...Oni se sumnjiče da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.