Izvor: Blic, 18.Mar.2020, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODRŠKA SRPSKIM LEKARIMA Aplauzi i "Bože pravde" na fontani na Slaviji (VIDEO)

Beograđani su večeras sa svojih terasa aplauzom pozdravili doktore, medicinske sestre i ostale medicinske radnike koji se svakodnevno naporno bore za zdravlje građana ugroženo epidemijom virusa korona, a toj akciji pridružio se i Grad pružajući im podršku na Slaviji, gde je na fontani u bojama srpske zastave emitovana himna "Bože pravde" od 19.30 do 20.30 časova.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inicijativa poziva građane da podrže zdravstvene radnike aplauzom u 20 časova

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Mar.2020, 13:43

Inicijativa "Ne davimo Beograd" pozvala je građane da se oglase i večeras u 20 časova i tako pruže podršku medicinskom i bolničkom osoblju Srbije koje se nalazi "na prvoj liniji odbrane" od korona virusa..."Inicijativa iskazuje veliko poštovanje i podršku medicinskim radnicima, ali i svima onima...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.