Izvor: Blic, 02.Jul.2022, 18:46

PILI U KAFANI, OTIŠLI KOD NJEGA KUĆI I ČIM SU UŠLI ZAČULA SE DVA PUCNJA Otkriveno kroz šta je ubijena Ana iz Sombora prolazila: "Kad upozna ženu, Tibor POSTANE OPSEDNUT NJOME"

Tibor Balaš (57) ubio je iz pištolja svoju partnerku Anu Kabok (49), a potom presudio i sebi u porodičnoj kući u kojoj je živeo s nepokretnom majkom u Telečki kod Sombora.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVO JE ANA, MAJKA DVOJE DECE I BAKA, KOJU JE UBIO POMAHNITALI PARTNER Gazda kafane je pomislio da naoružani Balaš šenluči, nije znao da će počiniti JEZIVI ZLOČIN

Izvor: Blic, 02.Jul.2022

Tibor Balaš (57) ubio je svoju partnerku Anu Kabok (49), pa presudio sebi u porodičnoj kući u Telečki kod Sombora, a komšije su otkrile šta je prethodilo tragediji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.