Izvor: Blic, 27.Jul.2023, 11:39

PAO PRIVATNI HELIKOPTER U SIBIRU Letelica se zapalila prilikom sletanja, poginulo šest, povređeno sedam osoba (VIDEO)

Šest osoba je poginulo u padu helikoptera Mi-8 u selu Tungur na planinama Altaj u Sibiru, rečeno je RIA Novostima u regionalnom sedištu Ministarstva za vanredne situacije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U padu helikoptera u Sibiru poginulo šest osoba

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jul.2023

Najmanje šest osoba je danas poginulo i sedam je povređeno u padu helikoptera u Sibiru, saopštile su ruske službe za vanredne situacije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

GREŠKA DOVELA DO TRAGEDIJE: Pojavio se jeziv snimak pada helikoptera, ima poginulih (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023

U Sibiru stradalo je četiri osobe prilikom pada helikoptera...Četiri osobe stradale su u padu helikoptera Mi-8 u selu Tungur na planinama Altaj u Sibiru, rečeno je medijima u regionalnom sedištu Ministarstva za vanredne situacije...Prvobitno je saopšteno da je poginulo šest osoba, ali je kasnije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.