Izvor: Blic, 21.Dec.2023, 19:10

PANIKA, VRISKA I OPSADA GRADA! Masakr u Pragu: Broj ubijenih porastao na 17, najmanje 24 osobe ranjene: Napadač "pao" sa krova nakon što je upucao i sebe (VIDEO)

U pucnjavi u Pragu na Univerzitetu, ubijeno je 17 osoba, saopštila je policija, a najmanje 24 osobe su povređene. Napadač je 11 osoba koja je mrtva.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NEZAPAMĆENI MASAKR U PRAGU Otkriven još jedan jezivi zločin ubice: Pre krvavog pira na fakultetu ubio BEBU i NJENOG OCA, broj mrtvih porastao na 17, najmanje 24 osobe ranjene (VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Dec.2023

U pucnjavi u Pragu na Univerzitetu, ubijeno je 17 osoba, saopštila je policija, a najmanje 24 osobe su povređene. Napadač je, takođe, mrtav.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.