Izvor: Blic, 24.Feb.2022, 16:46

PANIKA U PRIBOJU ZBOG MANIJAKA KOJI POKUŠAVA DA UĐE U KUĆE I STANOVE "Ne bira ni vreme, ni mesto, uglavnom dolazi na vrata ŽENA KOJE ŽIVE SAME"

Nekoliko dana unazad žene u Priboju žive u strahu jer se, prema rečima stanovnika, u ovoj opštini pojavio visok muškarac sa kačketom i kapuljačom na glavi koji pokušava da uđe u kuće, a kod nekih je, kako navode, ulazio i u stanove, a kada bi zatekao nekog u hodniku, pobegao bi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Priboj u strahu zbog voajera koji upada u kuće i stanove i plaši žene

Izvor: SandzakPress.net, 24.Feb.2022

Priboj – Iako Priboj važi za mirnu i bezbednu opštinu, možda ne bi bilo na odmet da povedu računa, bez obzira koje je doba dana, da li zaključavaju ulazna vrata stana ili kuće, a noću da spuštaju roletne na prozorima. Zašto? Pročitaćete u priči koja sledi. Već par dana, na društvenim...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.