Izvor: Blic, 26.Nov.2021, 12:51

Ovo je ubedljivo NAJKORISNIJI PREDMET koji možemo da imamo kod kuće OVE ZIME – toliko je zgodan i praktičan da može da se koristi svaki dan

Kako jesen odmiče i kreće da se približava zima, naše ulice su sve mokrije i prljavije. To podrazumeva da, svaki put kada uđemo u kuću ili stan, na svojim cipelama, patikama i čizmama unosimo ostatke blata, vode i druge prljavštine, a ako imamo i kućnog ljubimca, stvari su još gore. Nažalost, otirači ispred vrata nisu svemoćni protiv ovog problema, i zato su u ovom periodu godine “ukras” mnogih hodnika i predsoblja kojekakve stare krpe, pa čak i novine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.