Izvor: Blic, 12.Feb.2024, 17:07

Ovo je najskuplji tamjan na svetu, čudotvoran lek star preko 2.000 godina: Dušan iz Novog Sada ima jedan od najneobičnijih poslova u Srbiji (FOTO)

Kažu da je miris tamjana, najstariji na ovom svetu, a sa ovom mirišljavom smolom, trgovalo se čak pre 5000 godina. Danas, postoji kuća tamjana u Novom Sadu, koja ima misionarski posao da širi miris za koji se veruje da rasteruje zle duhove, a na posebnom zadatku je i Dušan Trninić koji je sanjao čime treba da se bavi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je najskuplji tamjan na svetu: Čudotvoran lek star preko 2000 godina

Izvor: B92, 12.Feb.2024

Kažu da je miris tamjana, nastariji na ovom svetu, a sa ovom mirišljavom smolom, trgovalo se čak pre 5000 godina...Danas, postoji kuća tamjana u Novom Sadu, koja ima misionarski posao da širi miris za koji se veruje da rasteruje zle duhove, a na posebnom zadatku je i Dušan Trninić koji je sanjao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.