Izvor: Blic, 15.Avg.2023, 04:35

Ovo je 7 alternativa zidanim kućama: Od superjeftinih, do ultraluksuznih

Jeftine kuće postale su poslednjih godina hit u svetu, a trend je vrlo brzo došao i kod nas. Populare su montažne, a stereotipe ruše i neke druge: kontejneri za stanovanje, stakleni smeštaj, mongolski šatori... koje niču i na domaćim turističkim destinacijama. Ključni mamac im je cena kvadrata, koja se kreće od oko 400 evra, pa se tako cela kuća sa opcijom ključ u ruke može pazariti i za 10.000 evra, što bi kod standardne gradnje bilo nemoguće.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stiže i kod nas: Umesto zidanih kuća – "neuobičajeni" krovovi nad glavom i za 10.000 evra

Izvor: B92, 15.Avg.2023

Jeftine kuće postale su poslednjih godina hit u svetu, a trend je vrlo brzo došao i kod nas...Populare su montažne, a stereotipe ruše i neke druge: kontejneri za stanovanje, stakleni smeštaj, mongolski šatori.. koje niču i na domaćim turističkim destinacijama...Ključni mamac im je cena kvadrata,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.