Izvor: Blic, 23.Jul.2023, 23:37

Orlić se sastao sa predsednikom Irana u Teheranu: Razgovarali o bilateralnim odnosima i situaciji na KiM (FOTO)

U okviru zvanične posete Teheranu, predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić sastao se sa predsednikom Irana Ebrahimom Raisijem, s kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima, situaciji na KiM i saradnji parlamenata dve zemlje. Orlić je Raisiju, na samom početku razgovora, preneo srdačne pozdrave predsednika Srbije Aleksandra Vučića, saopšteno je iz Narodne skupštine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Orlić razgovarao sa predsednikom Irana u Teheranu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Jul.2023, 09:58

TEHERAN – Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić, u okviru zvanične posete Teheranu, sastao se sa predsednikom Irana Ebrahimom Raisijem, sa kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima, situaciji na KiM i saradnji parlamenata dve zemlje. Orlić je Raisiju, na samom početku razgovora, preneo...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.