Izvor: Blic, 23.Jun.2023, 10:41

On je na konju dokasao na maturu, ali bukvalno: Ovako se još niko nije pojavio u luksuznom hotelu (VIDEO)

Maturske večeri skoro uvek obeleže elegantne haljine, skupocena odela, efektna šminka i skupi automobili, čak i limuzine. Svako na svoj način bude lep, ali dosetljiv bude retko ko. Ove godine je to mladić koji je odlučio da se na maturu u jednom od najluksuznijih hotela u Beogradu pojavi na konju, bukvalno, i to u narodnoj nošnji!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

O OVOM MATURANTU SVI PRIČAJU! Obukao narodnu nošnju pa na konju prošetao CENTROM BEOGRADA! VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 23.Jun.2023

Sezona maturskih večeri je u toku, svako se trudi da ostavi najveći utisak, kao i da to veče pamti celog života. Tako je jedan mladić iz Beograda napravio scenu za pamćenje, a niko nije ostao ravnodušan na njegov potez. Naime, on je odlučio da na matursko veče dođe u narodnoj nošnji i to jašući...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.