Izvor: Blic, 25.Apr.2024, 00:48

Obeležen Svetski dan knjige: Glumci i javne ličnosti u ulozi bibliotekara radili na promociji kulture čitanja (VIDEO)

Svetski dan knjige obeležava se na dan kada su nas napustili velikani svetske književnosti – Migel de Servantes i Vilijam Šekspir! Prednosti čitanja su mnogostruke – ne samo da unapređuje vaše znanje, proširuje rečnik, razvija kritičko mišljenje nego je i odlična vežba za mozak. Povodom ovog praznika, Biblioteka grada Beograda organizovala je akciju „Svi smo u biblioteci“ gde su se glumci okušali u bibliotekarskoj ulozi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Obeležen Svetski dan knjige: Glumci i javne ličnosti u ulozi bibliotekara radili na promociji kulture čitanja (VIDEO)

Izvor: Piplmetar.rs, 25.Apr.2024

. . Vesti. Društvo. Glumci u biblioteci: Čitanje kao vežba za mozak i unutrašnji mir. .. Svetski dan knjige obeležava se na dan kada su nas napustili velikani svetske književnosti – Migel de Servantes i Vilijam Šekspir!...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.