Izvor: Blic, 01.Jul.2022, 15:40

OVO SU NAJRIZIČNIJE SITUACIJE Novosadski lekar savetuje: Evo kako da se ponašate na VISOKIM TEMPERATURAMA

Ljudi su skloni da umanjuju posledice toplote i boravka na rizičnim mestima u vreme najvećih vrućina, što može da dovede do toplotnog udara, sunčanice ili težih posledica po zdravlje. Ekipe novosadske Hitne pomoći, s dolaskom leta, imaju sve više posla u zbrinjavanju građana u svim delovima grada a portparol te zdravstvene institucije dr Zoran Krulj otkriva šta treba da imate u "putnoj apoteci", kako da podesite temperaturu klime i koja hrana najviše prija na visokim temperaturama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DVE NEZGODE U 7 MINUTA Hitnoj pomoći pune ruke posla proteklog dana

Izvor: Blic, 01.Jul.2022

Pune ruke posla u protekla 24 sata imale su ekipe novosadske Hitne pomoći. U periodu od juče ujutru do danas u isto vreme dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.