Izvor: Blic, 24.Sep.2023, 11:27

"OVO JE SRAMOTA ZA CIVILIZOVANI SVET" Jermeni u strahu od ETNIČKOG ČIŠĆENJA: Više od 120.000 ljudi odlazi iz Nagorno-Karabaha

Oko 120.000 Jermena iz Nagorno-Karabaha otići će u Jermeniju jer ne žele da žive u sastavu Azerbejdžana i plaše se etničkog čišcenja, rekao je danas savetnik predsednika otcepljenog nepriznatog regiona David Babajan.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

120.000 JERMENA NAPUŠTA KARABAH: Ne žele da žive pod azerbejdžanskom vlašću, boje se etničkog čišćenja, SCENE SU POTRESNE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023

"Sudbina našeg jadnog naroda ući će u istoriju kao sramota za jermenski narod i za ceo civilizovani svet", rekao visoki jermenski zvaničnik iz Karabaha..Ukupno 377 izbeglica iz Nagorno-Karabaha izbeglo je u Jermeniju danas do 18:00 po lokalnom vremenu, prenosi jermenska medijska platforma CivilNet...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.