Izvor: Blic, 15.Jun.2022, 11:36

OVO JE MAJKA ŠESTORO DECE KOJA JE POGINULA KOD TOPOLE Veri (36) pozlilo za volanom, pa sletela sa puta

Verka Nikić (36) majka šestoro maloletne dece nastradala je juče u strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u naselju Ljubeselo u Topoli, kada joj je, kako se sumnja, prethodno pozlilo za volanom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE MAJKA ŠESTORO DECE KOJA JE POGINULA U STRAVIČNOM UDESU U TOPOLI: Doživela infarkt tokom vožnje, pa sletela sa puta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2022

Verka Nikić (36) majka šestoro maloletne dece nastradala je juče u strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u naselju Ljubeselo u Topoli, kada joj kako se sumnja prethodno pozlilo za volanom...Nesreća se, podsetimo, dogodila kada je nesrećnoj ženi pozlilo u toku vožnje, te je automobilom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.