Izvor: Blic, 21.Okt.2023, 00:55

OVO JE MAJKA IZ PAKLA Vratila se po sina (3) u sirotište, pa ga tukla DO SMRTI; Komšije u šoku: "Nije volela to dete, držala ga je kao roba i izgladnjivala" (FOTO)

Policija istražuje slučaj smrti trogodišnjeg dečaka Erika kojeg je navodno majka (28) tukla do smrti, dok se komšije i porodica okupljaju ispred nesrećne kuće i pale sveće za jedan maleni život koji je prerano ugašen.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MAJKA IZ PAKLA UZELA TROGODIŠNJEG SINA IZ SIROTIŠTA, PA GA TUKLA DO SMRTI: Jezivo je šta mu je sve uradila pre toga

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2023

Policiji je ispričala da je to radila zato što, navodno, njen sin nije bio dobar...Policija istražuje slučaj smrti trogodišnjeg dečaka Erika kojeg je navodno majka (28) tukla do smrti, dok se komšije i porodica okupljaju ispred nesrećne kuće i pale sveće za jedan maleni život koji je prerano...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.