Izvor: Blic, 24.Okt.2021, 23:55

OVO JE KOMPLETAN ISKAZ GORANA DŽONIĆA Otkrio sve saučesnike! Evo koga je označio kao neposrednog izvršioca

Uhapšeni Goran Džonić, penzionisani vatrogasac iz Moravca, osumnjičen da je u noći između 26. i 27. septembra ubio daljeg brata od strica Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i njihovu ćerku Lidiju (24) sa sinovima Stefanom i Milanom, priznao je da je tipovao rođačku porodicu, ali se branio da je to učinio iz straha od meštana braće Miloševići - Kostadina i Aleksandra, koji su osmislili čitav plan i Džonića iskoristili kao Đokićevog čoveka od poverenja. Prema Džonićevim rečima, porodicu Đokić je ubio jedan od braće Milošević, a saučesnici su bili njegov brat (obojicu braće zovu Jojke) i još jedan njemu nepoznati muškarac.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DŽONIĆ SAM IZVRŠIO ZLOČIN?! Istraga utvrdila da je osumnjičeni za ubistvo Đokića lažno optužio sinove, ima indicija da NIJE IMAO POMAGAČE!

Izvor: Blic, 25.Okt.2021, 06:57

Bivši vatrogasac Goran Džonić iz Moravca nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je ubio svojih troje rođaka - Gorana Đokića (57), njegovu suprgu Gordanu (56) i ćerku Lidiju (26). Iza rešetaka su i njegova dvojica sinova Milan i Stefan Džonić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.