Izvor: Blic, 02.Sep.2022, 11:40

OVO JE BEOGRAĐANIN KOJI JE UBIO ŠAKOVIĆA Za Lukom raspisana poternica, nema ga nigde već dva meseca! (FOTO)

Luka Pilčević iz Beograda osumnjičen je za ubistvo Milića Minje Šakovića, a Kragujevčanin Duško Tanasković da mu je u tome pomogao, saopštila je na konferenciji za medije u Crnoj Gori viša tužiteljka Ana Radović.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRI HICA U GLAVU, PA GA OVERIO SA JOŠ DVA U TELO! Ovako je ubijen čuveni Škaljarac - pucao Beograđanin

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2022

Beograđanin L.P. osumnjičen je za ubistvo Milića Minje Šakovića, dok se Kragujevčanin Duško Tanasković tereti da mu je pomogao prilikom likvidacije. Ubijeni Šaković bio je visokopozicionirani pripadnik škaljarskog klana, nekoliko puta se nalazio na meti napada, a kao maloletnik je ubio čoveka...Šaković...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Luka izbegao hapšenje Belivukovih vojnika na Karaburmi? Sad je u bekstvu zbog spektakularnog ubistva Minje Šakovića u Budvi!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 02.Sep.2022

BEOGRAD – Na Karaburmi je u martu uhapšena grupa mladića povezanih za kriminalnim klanom Veljka Belivuka. Višemesečne sumnje da je visokopozicioniranog člana „škaljarskog klana“ Milića Minje Šakovića u junu, ispred zidina Starog grada u Budvi likvidirala osoba iz Srbije, danas je potvrdila...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.